НачалоЗа нас

За нас

kardan express

ЗА НАС

Открийте прецизността с нас!

Фирма “Спринт ИД” Ви предлага, широка гама от кардани и резервни части като – карета, висящи лагери, шлицеви двойки, вилка с фланец, вилка за тръба и много други части за кардани на превозни средства и селскостопански машини. Във високо технологичният сервизен център за ремонт и баланс на кардани Вие и вашият бизнес ще получите най-качественото обслужване.

0+

Доволни клиенти

0+

Части за кардани

0+

Партньори

0+

Години опит

Ваш партньор във вноса, продажбата и производството на части.

“СПРИНТ ИД” ЕООД е основана през 1998 година и се специализира във вноса и продажбата на резервни части за всички марки автомобили. Нашата компания предлага своята продуктова гама на едро и дребно, развивайки мрежа от магазини и складове в цялата страна.

С увереност в дългогодишния си опит и практика, “СПРИНТ ИД” ЕООД се разширява към нова дейност – производство и ремонт на карданни валове. Като директен вносител на резервни части за кардани, ние разработихме база с обширен асортимент, гарантиращ бързо и качествено обслужване на нашите клиенти.

kardan express

Къде се използват кардани?

Карданите се намират навсякъде около нас. Затова дейността ни е насочена към предоставяне на качествени решения за всички видове транспортни средства и промишлени обекти, където карданите играят важна роля за функционалността и ефективността на машините.

С непрекъснато разширяващ асортимент от резервни части и специализирани услуги, “Кардан Експрес” е ваш партньор за надеждност и качество в областта на карданите за всякакъв вид превозни средства и промишлени обекти.